Mangler din butik en SMS Kundeklub ?

Jeg har i mange år været facineret af SMS’en og dens muligheder og rækkevider!

Derfor har jeg i mit firma: CodeHero skabt et nyt Kundeklub produkt!

Selve SMS Kundeklub produktet er skabt til små butikker, og skal give dem et godt her og nu overblik!

Derfor har jeg lavet et dashboard med der præsenterer både salgstal og tager pulsen på din kundeklub, det kan du se her:

SMSKlub.dk – Dashboard af Mads Vestergaard

 

Herudover er det en komplet markedsførings platform til butikken, hvor de i Kundeklubben kan markedsføre sig til alle kunderne gennem SMS, og lave avancerede segmenter, f.eks. baseret på bonus saldo, post nummer, køn og butikker.

Vil du prøve en SMS Kundeklub idag, giver jeg lige nu mulighed for en gratis SMSKlub.dk demo, hvor du har mulighed for at prøve produktet inden du købet det, bestil dit login på http://smsklub.dk idag.